Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Wie wordt de 'actieheld 2020'?

Stem op jouw favoriete actievoerder

Veel mensen komen in actie voor het Spierfonds. Ze dansen, fietsen, bakken koekjes, zamelen flessen in… Op allerlei verschillende manieren vragen zij aandacht voor spierziekten en halen geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn ontzettend blij met elke actie, van groot tot klein.

De ‘Actieheld’ van het Spierfonds is een titel voor een vrijwilliger die op een bijzondere wijze in actie is gekomen. Onderstaande actievoerders zijn vanwege hun geweldige inzet genomineerd voor ‘Actieheld 2020’. Stem op jouw favoriete actievoerder. Degene met de meeste stemmen wint en mag zichzelf ‘Actieheld 2020’ noemen!

Laden…

Ook actieheld worden? Start een actie

Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen! Start een actie en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, verkoop zelfgebakken koekjes of organiseer een dansvoorstelling en doneer de opbrengst. Wij helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Naast het zelf starten van een actie kun je natuurlijk ook één van de lopende acties ondersteunen door direct te doneren.

Samen maken we onderzoek mogelijk en helpen we spierziekten de wereld uit!