Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Help mee als bedrijf

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel: alle spierziekten de wereld uit. Wij werken graag samen met bedrijven aan dit doel, van eenmanszaken tot multinationals. Samen zijn we krachtig tegen spierziekten!

Je kunt ons steunen op verschillende manieren. Door te doneren, voor langere tijd een strategisch partnerschap aan te gaan, vriend van het Spierfonds te worden, een gift in natura of een actie te organiseren. Graag gaan we in een persoonlijk gesprek in op de mogelijkheden en de voordelen voor een samenwerking op maat. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. Wat past bij jouw bedrijf?

Bedrijfsdonatie

Jouw bedrijf kan een verschil maken door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Bijvoorbeeld aan ons nieuwe ‘Onderzoeksprogramma Gentherapie’.  Het Spierfonds is volledig afhankelijk van giften.

Kom samen met je collega’s in beweging

Ieder jaar doet het Spierfonds mee aan diverse evenementen. Van 235 kilometer fietsen tijdens de beroemde Fietselfstedentocht, of hardlopen tijdens hét hardloop evenement van het jaar, de Dam tot Damloop. Sluit je samen met je collega’s aan bij één van onze teams voor een sportieve uitdaging. Samen zijn we krachtig tegen spierziekten!

Vrienden van het Spierfonds

Word vriend van het Spierfonds en draag structureel bij aan de strijd tegen spierziekten. In ruil voor uw structurele steun ontvangt diverse extra’s en kom je in het netwerk van Vrienden van het Spierfonds.

Kom in actie

Start als bedrijf een actie voor onderzoek naar spierziekten. Het samen organiseren van een actie draagt bij aan de teamspirit en levert mooie resultaten op! Organiseer een goede-doelen-lunch, een sportmiddag of iets anders wat echt bij jullie organisatie past. Het Spierfonds heeft verschillende (promotie)materialen en handige tools, om het starten van een actie zo makkelijk mogelijk te maken. Neem contant met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Supermarktketen Dirk van den Broek helpt mee!

In 2013 zijn wij een samenwerking gestart met de supermarktketen Dirk van den Broek, en organiseren zij jaarlijks een statiegeldactie voor het Spierfonds.

Een gift in natura

Ook giften in natura dragen bij aan ons grotere doel. Zo speelt het Zuiderstrandtheater een belangrijke rol tijdens ons dansgala Free To Move. Het theater stelt haar locatie die avond belangeloos ter beschikking. Of net zoals Quooker die onze quooker-kraan gratis heeft vervangen. En Kneipp, die onze vele vrijwilligers van een extra bedankje voorziet.

Ben jij enthousiast geraakt van de verschillende manieren waarop jij met jouw bedrijf kan bijdragen aan onze missie? Of wil jij graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een greep uit de bedrijven die ons steunen