Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt Het Prinses Beatrix Spierfonds dankzij haar deelnemers. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. In 2019 jaar ontvingen we € 934.542,- euro voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Sinds 2004 hebben we in totaal € 13,6 miljoen van de VriendenLoterij ontvangen.

MEESPELEN

Met een lot maak je elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost € 14,00 per trekking. Tenminste 40% van de lotprijs gaat direct naar het Spierfonds. Speel hier online mee.  Speel bewust 18+.

GOED GELD GALA 2020: We ontvingen een prachtige cheque!

Woensdag 4 maart 2020 was het Spierfonds aanwezig bij het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij. Hier ontvingen we een prachtige cheque van maar liefst 934.542 euro. Een geweldig bedrag voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De VriendenLoterij is een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten. We bedanken alle deelnemers die meespelen! Foto: Roy Beusker Fotografie

Over de vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Ga voor meer informatie over de VriendenLoterij naar hun website, of volg ze op FacebookTwitter, Youtube en Instagram.