Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Help jij ook mee?

Je haalt altijd meer op dan je denkt

We zouden het bijna vergeten maar meehelpen is niet alleen heel erg nodig, het is ook gewoon heel erg leuk. Doneren, collecteren, een actie opzetten, het levert je meer op dan je denkt. Geld natuurlijk voor de strijd tegen spierziekten, maar ook energie, leuke ontmoetingen, nieuwe contacten en een verhaal om te delen. En hebben we de welgemeende dank van 200.000 mensen met een spierziekte al genoemd? Dus wacht niet langer, vind hieronder of op spieractie.nl jouw manier om te helpen en kom vandaag nog in actie!

Zoveel manieren om mee te doen

Collecteren

Elk jaar gaan er ruim 28.000 collectanten langs de deuren om te collecteren. Het kost maar 2 uurtjes van je tijd!

Een actie starten

Een actie opzetten kost maar één minuut, en wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken.

Doneren

Met jouw steun kunnen we meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten financieren.

Bedrijf

Maak met jouw bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid verschil in de strijd tegen spierziekten.

Elke euro telt – in de strijd tegen spierziekten

We zijn een onafhankelijk fonds en ontvangen geen subsidies van overheid of bedrijfsleven. Alles wat we doen, doen we met geld dat heel bewust voor de strijd tegen spierziekten gegeven wordt. Door donateurs, actievoerders, en door partijen zoals de VriendenLoterij en de Nederlandse Loterij. Op onze beurt gaan wij dan ook heel bewust met dat geld om.

We vinden het belangrijk dat we transparant zijn over onze organisatie en hoe we bestuurd worden. Onze directeur heeft de dagelijkse aansturing van het fonds en het toezicht hierop ligt bij de Raad van Toezicht dat ook het beleid bepaalt en de financiële richtlijnen vaststelt. Elk jaar leggen we tot twee cijfers achter de komma verantwoording af in ons jaarverslag.