Logo SpierfondsLogo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Help jij ook mee?

Help jij ook mee?

We zouden het bijna vergeten maar meehelpen is niet alleen heel erg nodig, het is ook gewoon heel erg leuk. Doneren, collecteren, een actie opzetten, het levert je meer op dan je denkt. Geld natuurlijk voor de strijd tegen spierziekten, maar ook energie, leuke ontmoetingen, nieuwe contacten en een verhaal om te delen. En hebben we de welgemeende dank van 200.000 mensen met een spierziekte al genoemd? Dus wacht niet langer, vind hieronder of op spieractie.nl jouw manier om te helpen en kom vandaag nog in actie!

Zoveel manieren om mee te doen

Doneren

Doneren

Met jouw steun kunnen we meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten financieren.

Collecteren

Collecteren

Elk jaar gaan er ruim 28.000 collectanten langs de deuren om te collecteren. Het kost maar 2 uurtjes van je tijd!

Een actie starten

Een actie starten

Een actie opzetten kost maar één minuut, en wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken.

Schenken met belastingvoordeel

Schenken met belastingvoordeel

Wist je dat je geld terug kunt krijgen van de belasting bij een schenking aan het Spierfonds?

Elke euro telt – in de strijd tegen spierziekten

We zijn een onafhankelijk fonds en ontvangen geen subsidies van overheid of bedrijfsleven. Alles wat we doen, doen we met geld dat heel bewust voor de strijd tegen spierziekten gegeven wordt. Door donateurs, actievoerders, en door partijen zoals de VriendenLoterij en de Nederlandse Loterij. Op onze beurt gaan wij dan ook heel bewust met dat geld om.

We vinden het belangrijk dat we transparant zijn over onze organisatie en hoe we bestuurd worden. Onze geeft leiding aan de organisatie en stelt het beleid vast, de Raad van Toezicht ziet toe dat dit beleid wordt nageleefd. Elk jaar leggen we tot twee cijfers achter de komma verantwoording af in ons jaarverslag.