• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Help jij ook mee?

Help jij ook mee?

We hebben jouw hulp hard nodig om wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten te kunnen financieren. In actie komen voor het Spierfonds kan op verschillende manieren: doneer, collecteer of zet je eigen actie op. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop of een inzamelingsactie voor statiegeld. Kom op jouw manier in actie en draag bij aan het ontwikkelen van medicijnen en behandelingen voor mensen met een spierziekte. Ga naar spieractie.nl of lees hieronder meer.

Zoveel manieren om mee te doen

Doneren

Doneren

Met jouw steun kunnen we meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten financieren.

Samen maken we onderzoek naar spierziekten mogelijk

Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert, stuurt en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Omdat we weten dat  onderzoek de enige sleutel is om alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken. Door samen te werken met deskundige onderzoekers en alles uit ons onderzoek te halen, boeken we samen succes op de weg naar genezing.

Het geld hiervoor brengen we bijeen met de hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is, en vele anderen die zich ieder op hun eigen manier inzetten tegen spierziekten.