Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Help mee op andere manieren

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel: alle spierziekten de wereld uit! En daar kan jij op verschillende manieren aan bijdragen. Samen krachtig tegen spierziekten!

Maak een bedrag over

Wil je zelf een bijdrage overmaken? Dat kan op IBAN NL82.INGB.0000.0009.69 ten name van Prinses Beatrix Spierfonds, Den Haag.

Online doneren

Doneer direct online veilig en vertrouwd via iDeal of door het afgeven van een machtiging. Klik hier om direct te doneren.

Doneer via sms

Wil je het Spierfonds eenvoudig en snel steunen? Dat kan via je mobiele telefoon. SMS: SPIER naar 4004. Je steunt ons dan éénmalig met een door jouw gekozen bedrag.

Vriendenloterij

Sinds de start van de VriendenLoterij mag het Spierfonds jaarlijks rekenen op een grote financiële bijdrage. De Loterij is daarmee een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten, waarvoor het fonds de loterij en haar deelnemers zeer dankbaar is. De deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van hun inleg gaat. Inmiddels spelen duizenden mensen mee speciaal voor het Spierfonds. Bekijk hier meer informatie.

Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij ondersteunt het werk van 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid, waaronder het Spierfonds. Alle winst van de Nederlandse Loterij en de andere merken van de Nederlandse Loterij (Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot) gaat naar goede doelen. Al sinds 1961 krijgt het Spierfonds een jaarlijkse bijdrage. Wil je meespelen? Ga dan naar www.nederlandseloterij.nl.

Geven in tijd

Naast collecteren kunnen wij ook geregeld wat handjes extra gebruiken op kantoor, bij acties of evenementen. Wil jij zo nu en dan je tijd in zetten voor het Spierfonds? Neem dan contact met ons op via info@spierfonds.nl of bel naar 070 – 3 607 607.

VVV Cadeaubon

Wil je het Spierfonds helpen in de strijd tegen spierziekten? Doneer nu je VVV Cadeaubon. Je kunt deze gratis opsturen naar:

Prinses Beatrix Spierfonds
Antwoordnummer 850
2501 WB Den Haag

Lees hier meer over de VVV Cadeaubon