• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Ren mee met de Dam tot damloop voor mensen met een spierziekte

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wil jij deel uitmaken van een bijzondere loopervaring en tegelijkertijd het goede doel steunen? Grijp dan nu je kans en ren mee voor het Prinses Beatrix Spierfonds tijdens de Dam tot Damloop op 16 of 17 september 2023! We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen helpen om spierziekten de wereld uit te lopen.

Maak het verschil voor mensen met een spierziekte

De Dam tot Damloop is een iconische hardloopwedstrijd die jaarlijks plaatsvindt tussen Amsterdam en Zaandam. Het is een van de grootste hardloopevenementen van Nederland en trekt duizenden deelnemers van alle niveaus. Dit jaar kun jij deel uitmaken van dit unieke evenement en tegelijkertijd een verschil maken in de levens van mensen met spierziekten. Met de opbrengst kunnen er belangrijke stappen worden gezet in de ontwikkeling van behandelingen en genezing van spierziekten.

Iedereen is welkom om mee te doen

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of juist een beginner, iedereen is welkom om mee te doen!  Als deelnemer ontvang je een startbewijs voor de Dam tot Damloop en een speciaal Spierfonds loopshirt. Natuurlijk word je door ons begeleid voor het ophalen van sponsorgeld bij vrienden, familie en kennissen. Op deze manier draag je bij aan het werk van het Spierfonds en maak je een impact op het leven van mensen met een spierziekte.

Ren 8 óf 16 kilometer

Ren mee voor het Prinses Beatrix Spierfonds tijdens de Dam tot Damloop op zaterdag 16 september (Nightrun van 8 km) óf zondag 17 september (reguliere Damloop van 16 km) en maak deel uit van een bijzondere loopervaring met een prachtig doel. Samen stoppen we de achteruitgang bij spierziekten!

In 2019 liep een team van het Spierfonds mee met de Dam tot Damloop.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…