• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Doe mee met de Fietselfstedentocht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sinds 2013 fietst er elk jaar een team van het Prinses Beatrix Spierfonds de Fietselfstedentocht in de strijd tegen spierziekten. Het afgelopen jaar hebben we ruim € 20.000,- bij elkaar gefietst. Ook dit jaar doen wij op Tweede Pinksterdag 21 mei met een team mee aan de 235 kilometer lange tocht.

Voor deze mooie tocht hebben wij nog enkele startbewijzen beschikbaar. Wat vragen wij ervoor? Wij vragen elke deelnemer om een sponsorbedrag van €200,- op te halen, meer mag natuurlijk altijd. Hiervoor krijgt elke deelnemer een Prinses Beatrix Spierfonds wielrenshirt, bidon en een startbewijs. Om het sponsorbedrag op te halen kan er gebruik worden gemaakt van ons actieplatform: www.spieractie.nl.

Wil jij, een familielid of vriend de uitdaging aangaan en meefietsen in de strijd tegen spierziekten? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar actie@spierfonds.nl.

Over de fietselfstedentocht

Al meer dan 100 jaar fietsen op pinkstermaandag ongeveer 15.000 deelnemers de Fietselfstedentocht door Friesland. De route van deze 235 kilometer lange tocht start en finisht in Bolsward. Deelnemers starten in 23 verschillende groepen, ’s morgens tussen 05.00 uur en 08.00 uur in het centrum van Bolsward. Iedere 8 minuten start er een groep met ongeveer 650 deelnemers. Om de tocht te volbrengen moeten de deelnemers alle stempels bij de verschillende posten hebben gehaald en uiterlijk om 24.00 uur bij de laatste finishcontrole in Bolsward zijn.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…