• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Doe mee met de fietselfstedentocht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sinds 2013 fietst er elk jaar een team van het Prinses Beatrix Spierfonds de Fietselfstedentocht in de strijd tegen spierziekten. De Fietselfstedentocht is een 235 kilometer lange fietstocht langs de beroemde elf Friese steden. Voor iedere fietser een sportieve uitdaging en met 15.000 deelnemers en duizenden mensen langs de kant ook een geweldige ervaring! Fiets op 10 juni 2019 mee voor het Prinses Beatrix Spierfonds en draag bij aan onderzoek naar spierziekten.

Je ontvangt  van ons een startbewijs voor het evenement én een goed gevuld actiepakket, inclusief sportshirt. En natuurlijk zijn wij bij het evenement aanwezig om je aan te moedigen!

Wil jij, een familielid of vriend de uitdaging aangaan en meefietsen in de strijd tegen spierziekten? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar actie@spierfonds.nl.

Over de fietselfstedentocht

Al meer dan 100 jaar fietsen op pinkstermaandag ongeveer 15.000 deelnemers de Fietselfstedentocht door Friesland. De route van deze 235 kilometer lange tocht start en finisht in Bolsward. Deelnemers starten in 23 verschillende groepen, ’s morgens tussen 05.00 uur en 08.00 uur in het centrum van Bolsward. Iedere 8 minuten start er een groep met ongeveer 650 deelnemers. Om de tocht te volbrengen moeten de deelnemers alle stempels bij de verschillende posten hebben gehaald en uiterlijk om 24.00 uur bij de laatste finishcontrole in Bolsward zijn.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…