Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Doe mee met de Spier-Run op 23 april

Terug naar het nieuwsoverzicht

Doe jij zaterdag 23 april vanuit huis mee met de tweede editie van de Spier-Run? Schrijf je dan snel in en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Maak je eigen actiepagina aan en laat je sponsoren. Dan sturen wij je een Spierfonds hardloopshirt toe. Zo laat je aan iedereen zien dat je je inzet in de strijd tegen spierziekten.

Samen in actie voor de strijd tegen spierziekten

Met de Spier-Run kun je vanuit huis je inzetten voor mensen met een spierziekte. Je kan natuurlijk rennen in je eigen omgeving óf een nieuwe route opzoeken. Schrijf je in voor de 5, 10 of 15 kilometer, vraag jouw familie en vrienden om je te sponsoren en doe op 23 april mee! Of je dit hardlopend, lopend of rollend doet maakt helemaal niet uit! Het feit dat we op dezelfde dag met elkaar door heel Nederland voor hetzelfde doel in actie komen maakt het bijzonder!

Je eigen actiepagina
Om iedereen te laten weten dat je meedoet voor het Spierfonds, en om je heel gemakkelijk te laten sponsoren, maak je  eenvoudig hier een actiepagina aan. Hier kun je vertellen waarom jij je inzet, updates over je trainingen geven en kunnen familie en vrienden gemakkelijk een donatie doen. Behaal jij het minimale streefbedrag van € 100? Dan ontvang je van ons een echt Spierfonds hardloopshirt. Natuurlijk helpen wij jou met tips & trics om jouw streefbedrag te behalen! Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken.

Extra beleving met de eRoutes app
Via de eRoutes app wordt jouw Spier-Run nog meer een beleving. Download de app, vul je activatiecode in en word tijdens jouw run door ons aangemoedigd.  Zamel je minstens €100 in dan ontvang je van ons een Spierfonds hardloopshirt. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken.

We wensen je alvast veel plezier toe en danken je voor je deelname!

Nieuws over Acties

Laden…
Oud-commando’s halen 50.000 euro op met ultramars van 1000 kilometer
Acties

Oud-commando’s halen 50.000 euro op met ultramars van 1000 kilometer

Een groep oud commando's heeft in maart een ultramars van 1020 kilometer voor wetenschappelijk onderzoek…