Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Doe mee met de Spier-Run op 24 april

Terug naar het nieuwsoverzicht

Doe jij zaterdag 24 april vanuit huis mee met de eerste editie van de Spier-Run? Schrijf je dan snel in en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Maak je eigen actiepagina aan, laat je sponsoren en wij sturen je een Spierfonds hardloopshirt toe. Zo laat je aan iedereen zien dat je je inzet in de strijd tegen spierziekten.

Samen in actie voor de strijd tegen spierziekten

Vanwege het Coronavirus gaan veel hardloop-evenementen helaas niet door. Maar dat betekent niet dat we stil moeten blijven zitten! Met de Spier-Run kun je vanuit huis je inzetten voor mensen met een spierziekte. Je kan natuurlijk rennen in je eigen omgeving, of zoek een nieuwe route op. Of daag jezelf uit om extra kilometers te lopen. Schrijf je in voor de 5, 10 of 15 kilometer, vraag jouw familie en vrienden om je te sponsoren en ren op 24 april mee!

Om iedereen te laten weten dat je meedoet voor het Spierfonds, en om je heel gemakkelijk te laten sponsoren, maak je  eenvoudig hier een actiepagina aan. Hier kun je vertellen waarom jij je inzet, updates over je trainingen geven en kunnen familie en vrienden gemakkelijk een donatie doen. Behaal jij het minimale streefbedrag van € 150? Dan ontvang je van ons een echt Spierfonds hardloopshirt. Natuurlijk helpen wij jou met tips & trics om jouw streefbedrag te behalen! Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken.

Nieuws over Acties

Laden…

Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 9 oktober aanwezig bij Het Oranjepad.

Acties

Wout haalt ruim 4.000 euro op met wandelmarathon

Wout heeft de spierziekte HMSN en zijn vrouw heeft de spierziekte ALS. Zijn grootste hobby…