• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Spier-Run zaterdag 22 april

Terug naar het nieuwsoverzicht

Doe jij zaterdag 22 april vanuit huis mee met de Spier-Run? Schrijf je dan snel in en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Maak je eigen actiepagina aan en laat je sponsoren. Dan sturen wij je een Spierfonds hardloopshirt toe. Zo laat je aan iedereen zien dat je je inzet in de strijd tegen spierziekten.

Samen in actie voor de strijd tegen spierziekten

Met de Spier-Run kun je vanuit huis je inzetten voor mensen met een spierziekte. Je kan natuurlijk rennen in je eigen omgeving óf een nieuwe route opzoeken. Schrijf je in voor de 5, 10 of 15 kilometer óf kies zelf een afstand, vraag jouw familie en vrienden om je te sponsoren en doe op 22 april mee! Of je dit hardlopend, lopend of rollend doet maakt helemaal niet uit! Het feit dat we op dezelfde dag met elkaar door heel Nederland voor hetzelfde doel in actie komen maakt het bijzonder!

Je eigen actiepagina
Om iedereen te laten weten dat je meedoet voor het Spierfonds, en om je heel gemakkelijk te laten sponsoren, maak je  eenvoudig hier een actiepagina aan. Hier kun je vertellen waarom jij je inzet, updates over je trainingen geven en kunnen familie en vrienden gemakkelijk een donatie doen. Behaal jij het minimale streefbedrag van € 100? Dan ontvang je van ons een echt Spierfonds hardloopshirt. Natuurlijk helpen wij jou met tips & trics om jouw streefbedrag te behalen! Alle deelnemers krijgen na afloop een mooi aandenken.

nieuws - actie - spier - run - bas - harlopen

Nieuws over Acties

Laden…
6 ideeën voor leuke spieracties tijdens Koningsdag
Acties
Acties

6 ideeën voor leuke spieracties tijdens Koningsdag

Koningsdag staat voor de deur en dat betekent niet alleen feestelijke oranje activiteiten. Het is…