Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert op 7 oktober 2023 Het Oranjepad. Wandel mee om de achteruitgang van spierziekten te stoppen! Samen gaan we de strijd aan in de prachtige omgeving van Paleis Soestdijk.

Voor welke afstand ga jij?

Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen, want welke afstand je wandelt is helemaal aan jou. Kies uit de mooie routes van 30 km, 20, 10 en 5 kilometer. Ook een rondje door de paleistuin behoort tot de opties. De routes van 5, 10 en 20 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Alle wandelafstanden komen samen in de voortuin van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met een hapje, drankje en optredens. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Ben jij er ook bij?

Hoe werkt het?

Aanmelden is heel eenvoudig. Kies de route die het best bij jou past, koop een startbewijs en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren.

Met Het Oranjepad willen we aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Op 7 oktober maken we na afloop van de koninklijke wandeltocht meteen bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe dichterbij we bij onze missie komen: alle spierziekten de wereld uit!

Nieuws over Acties

Laden…
Doe mee met de Spier-Run voor de strijd tegen spierziekten
Acties

Doe mee met de Spier-Run voor de strijd tegen spierziekten

Doe jij zaterdag 22 april vanuit huis mee met de Spier-Run? Schrijf je dan snel…