Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Baarn. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt! Want we vragen elke deelnemer sponsorgeld in te zamelen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.  

Voor welke afstand ga jij?

Het Oranjepad staat in het teken van ons 65-jarig jubileum. Zo zijn er een speciale routes van 650 meter, 6,5 kilometer, 18 kilometer en een route van maar liefst 65 kilometer. Iedereen kan meedoen! De routes van 650 meter, 6,5 kilometer en 18 kilometer zijn rolstoeltoegankelijk. Alle routes gaan langs Koninklijke bezienswaardigheden en onderweg wordt je voorzien van een hapje en een drankje. Alle wandelafstanden komen samen op de binnenplaats van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting van dit bijzondere evenement, waar we ook bekendmaken hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. 

Zaterdag 9 oktober hopen we jou ook te ontmoeten op Het Oranjepad!

TV-Show

Rondom dit prachtige jubileum is er een speciale tv-uitzending te zien bij Omroep MAX op NPO 1. De presentatie is in handen van André van Duin en Carrie ten Napel. Zij verheugen zich enorm op deze avond.  Het programma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten is te zien op maandag 11 0ktober 2021 om 21.25 uur op NPO 1.

Hoe werkt het?

Kies een route, koop een startbewijs van 20 euro en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren. Met Het Oranjepad willen we aandacht vragen voor de strijd tegen spierziekten en zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Daarom vragen we elke deelnemer zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen (minimaal 150 euro). Op 9 oktober maken we na afloop van de koninklijke wandeltocht meteen bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Want hoe meer geld we met elkaar ophalen, hoe dichterbij we bij onze missie komen: alle spierziekten de wereld uit!