• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Fantastische opbrengst op Het Oranjepad

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op 7 oktober organiseerden wij voor de vierde keer Het Oranjepad. Met deze wandeltocht rondom Paleis Soestdijk vragen we aandacht voor de strijd tegen spierziekten. Bijna 1400 deelnemers legden te voet of rollend één van de vier routes af en zochten naar sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Opbrengst Oranjepad 2023

Feestelijk onthaal bij de finish

Ook dit jaar was Prinses Beatrix weer aanwezig en onthaalde zij de deelnemers feestelijk bij de finish. De deelnemers brachten samen het fantastische bedrag van €213.079 op voor onderzoek naar spierziekten. Wat een geweldige prestatie! Ook deze editie van Het Oranjepad was weer geslaagd. Het was bijzonder om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor de strijd tegen spierziekten. De dag werd feestelijk afgesloten met optredens van Douwe Bob en Dennis van Aarssen.

We danken nogmaals alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers die Het Oranjepad tot een succes hebben gemaakt!

Het Oranjepad

Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het is een wandeling met verschillende routes in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, om geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekten. Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseren we de vijfde editie van Het Oranjepad.  Tot en met 30 december 2023 krijg je 50% korting op de aankoop van een startbewijs voor volgend jaar.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…