Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Fascinating Jazz Benefietconcert met Joke Bruijs

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tijdens het Fascinating Jazz benefietconcert gaven Joke Bruijs, Frits Landesbergen, Pieter van Santen en Edwin Corzilius een speciaal optreden voor onderzoek naar de spierziekte dunnevezelneuropathie (DVN).  Een uitverkochte zaal vol jazzliefhebbers genoot zondag 4 februari van het prachtige concert in het Golden Tulip Hotel Zoetermeer.

De volledige opbrengst van de kaartverkoop kwam ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Ook werkten Joke en haar band geheel belangeloos mee aan dit concert. Daar bovenop doneerden zij ook nog eens een flink bedrag per verkochte cd.

De steun vanuit het publiek, de muzikanten en de organisatie voor dit goede doel was voelbaar en hartverwarmend. Na afloop van het concert kon een cheque worden overhandigd aan Rianne Heijnen, ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds. Door de extra donaties van het publiek heeft het concert ruim € 2000,- opgebracht! Dit bedrag komt geheel ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar dunnevezelneuropathie.

Nieuws over Acties

Laden…
Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad
Acties

Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert Het Oranjepad: een koninklijke wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten…