• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Fiets op 28 april mee met de Kingsride voor onderzoek naar spierziekten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wil jij een sportieve uitdaging aangaan en tegelijkertijd het goede doel steunen? Meld je dan aan voor de Kingsride op zondag 28 april en fiets mee in het Spierfonds-team voor de strijd tegen spierziekten!

Een koninklijke toertocht

De Kingsride is een unieke toertocht langs verschillende mooie koninklijke locaties, velden, bossen en paleizen. Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 80, 110, 160 of 200 kilometer. Met de Kingsride halen we geld op voor onderzoek naar spierziekten. Want alleen met onderzoek kunnen we effectieve medicijnen en behandelingen ontwikkelen voor mensen met een spierziekte.

Samen maken we onderzoek mogelijk

Om deel te nemen aan de Kingsride heb je een startbewijs nodig. Deze kost €32. We vragen alle deelnemers om op zoek te gaan naar sponsoren. Uiteraard helpen wij je hierbij met handige tips en tricks. Zo halen we samen zoveel mogelijk geld op voor de strijd tegen spierziekten. Je kunt ervoor kiezen om individueel of in teamverband mee te doen aan de Kingsride.

Fiets mee met de Kingsride

Samenwerking

Het Spierfonds werkt samen met NL Tour Rides om tijdens de Kingsride geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Fiets mee met de Kingsride en maak deel uit van een bijzondere toertocht met een prachtig doel.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…