• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

zaterdag 5 oktober 2024

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert op zaterdag 5 oktober 2024 Het Oranjepad. Dit is een evenement waar deelnemers wandelen of fietsen in de omgeving van Paleis Soestdijk, om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten.

Kies een afstand die bij je past

Het Oranjepad heeft routes met verschillende afstanden, waardoor iedereen, van jong tot oud, kan meedoen. Wandel of rol 5, 10, 20 of 30 kilometer of bepaal je eigen afstand en kies voor een rondje door de paleistuin. Dit jaar is het ook mogelijk om 25, 50 of 75 kilometer te fietsen voor de strijd tegen spierziekten. Alle deelnemers komen na de finish in de voortuin van Paleis Soestdijk samen voor een feestelijke oranje afsluiting met food- en drinktrucks en muziek.

Meld je aan

Aanmelden is heel eenvoudig. Bepaal hoe je meedoet, kies een route die bij je past, koop een startbewijs en vraag je omgeving om jou te sponsoren. Samen maken we onderzoek naar spierziekten mogelijk!

Een belangrijk evenement

Het Oranjepad is naast een gezellig ook een belangrijk evenement. Want tijdens deze dag komen alle deelnemers in actie om samen zoveel mogelijk geld op te halen. Door onder andere deze opbrengst kan het Spierfonds wetenschappelijk onderzoek financieren. Onderzoek is de enige sleutel om medicijnen en behandelingen te ontwikkelen en alle spierziekten in de toekomst behandelbaar te maken.

Nieuws over Acties

Laden…
6 ideeën voor leuke spieracties tijdens Koningsdag
Acties
Acties

6 ideeën voor leuke spieracties tijdens Koningsdag

Koningsdag staat voor de deur en dat betekent niet alleen feestelijke oranje activiteiten. Het is…