Logo SpierfondsLogo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Loop mee met de Dam tot Damloop Home Edition in de strijd tegen spierziekten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Doe jij zaterdag 19 of zondag 20 september mee aan De Dam tot Damloop Home Edition? Zet je in voor het Spierfonds en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten! Maak je eigen actiepagina aan, laat je sponsoren en wij sturen je een Spierfonds hardloopshirt. Zo laat je aan iedereen zien dat je je inzet in de strijd tegen spierziekten.

Loop mee vanuit huis

De Dam tot Damloop ziet er dit jaar anders uit, het wordt namelijk de ‘Home Edition’. Tijdens deze eenmalige editie kun je beide afstanden op beide dagen lopen. Ga de uitdaging aan om de 8 of 16 kilometer vanuit huis te trotseren, met een echt startnummer en livetracking zodat iedereen je kan volgen. Het Spierfonds streeft ernaar om met een (online) team mee te lopen in de strijd tegen spierziekten. Loop jij met ons mee?

Maak eenvoudig een actie aan, laat iedereen weten dat jij mee doet voor het Spierfonds en laat je sponsoren! Behaal jij het minimale streefbedrag van 100 euro? Dan sturen wij jou vóór de Damloop een Spierfonds hardloopshirt toe. Zo loop je de bijzondere home editie helemaal in stijl! Natuurlijk geven wij je tip & tricks voor het bekendmaken van je actie en het ophalen van sponsorgeld.

In 2019 liepen met een groot team de Dam tot Damloop in de strijd tegen spierziekten
In 2019 liepen met een groot team de Dam tot Damloop in de strijd tegen spierziekten

Nieuws over Acties

Laden…
Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 7 oktober aanwezig bij Het Oranjepad...

Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad
Acties
Acties

Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert Het Oranjepad: een koninklijke wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten…