Logo SpierfondsLogo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Loop mee met 'Het Oranjepad'

Terug naar het nieuwsoverzicht

We nodigen je graag uit om samen met ons Het Oranjepad te lopen. Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag. Een vorstelijke wandeling vol verhalen, uitdagingen en ontmoetingen in een bosrijke omgeving. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt. Iedereen kan meedoen, de wandelpaden zijn verhard en er zijn routes van verschillende lengtes. Je loopt ‘het lintje’ van 2,5 kilometer, ‘de wimpel’ van 12,5 kilometer of ‘de leeuw’ van 20 kilometer.

Iedereen komt samen op de binnenplaats van Kasteel Groeneveld voor een feestelijke afsluiting van dit bijzondere evenement. Dus trek je wandelschoenen aan, check de banden van de rolstoel, meld je aan en wandel mee!

HOE WERKT HET

Meld je aan, koop een startbewijs, kies een route en vraag vrienden, familie en buren om je te sponsoren.

OP WEG NAAR WERELD ZONDER SPIERZIEKTEN

Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds, de aanjager van de strijd tegen spierziekten. Dat doen we door het beste wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling te stimuleren en te financieren. Het geld dat deelnemers aan Het Oranjepad bijeenbrengen, levert daar een belangrijke bijdrage aan.

HET PROGRAMMA

Het Oranjepad nodigt iedereen uit op zijn eigen manier kracht te maken tegen spierziekten. In je eigen tempo, en de afstand die bij je past. Er is dan ook een ruime starttijd tussen 10.00 en 14.00 uur, zodat iedereen wel gezamenlijk kan finishen tussen 15.00 en 16.00 uur. De feestelijke afsluiting duurt vervolgens tot 17.30 uur.

  • 10.00 – 14.00 uur – start: Bepaal op basis van je tempo en afstand je persoonlijke starttijd
  • 15.00 – 16.00 uur – finish: Iedereen komt op dezelfde, prachtige plek aan
  • 15.00 – 17.00 uur – feestelijke afsluiting: Vier je prestatie met elkaar en een hapje en drankje

Nieuws over Acties

Laden…
Succesvolle Spier-Run levert €19.000 voor onderzoek op
Acties
Acties

Succesvolle Spier-Run levert €19.000 voor onderzoek op

Zaterdag 22 april vond de derde editie van de Spier-Run plaats. Meer dan 100 deelnemers…