• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Terug naar het nieuwsoverzicht

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 9 oktober aanwezig bij Het Oranjepad. Onze beschermvrouwe staat bij de finish op Paleis Soestdijk om deelnemers te ontmoeten en met patiënten te spreken. We zijn zeer vereerd met haar aanwezigheid en verheugen ons op haar komst.

Prinses Beatrix

Al sinds de oprichting van het Prinses Beatrix Spierfonds in 1956 is prinses Beatrix onze beschermvrouwe. Een rol die zij met aandacht en interesse vervult. En dat is niet alleen voor de organisatie en mensen met een spierziekte van onschatbare waarde, maar zeker ook voor de vele vrijwilligers.

Sinds haar 18e jaar is prinses Beatrix nauw betrokken bij ons werk.  Bovendien is de aanwezigheid van de prinses op bijeenkomsten van het fonds altijd weer een hoogtepunt voor velen. Mensen met een spierziekte voelen zich echt gesteund door haar aanwezigheid en haar hartverwarmende aandacht.

Over Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we op zaterdag 9 oktober Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar je een uniek kijkje krijgt in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix. Loop mee met Het Oranjepad en steun met jouw deelname gelijk de strijd tegen spierziekten! Want we vragen elke deelnemer 65 euro op te halen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.