• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Sandra zamelt oude mobieltjes in

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sandra Botman (49) kreeg vorig jaar de diagnose FOSMN. Een extreem zeldzame spierziekte die de spieren in haar gezicht en bovenlichaam langzaam afbreekt. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, komt Sandra in actie. Door haar werk als HR-medewerker bij o.a. zeven vestigingen van Fitnessclub Nederland was er al snel een link tussen de sportcentra en haar actie. Sandra: “Zolang mijn hoofd nog werkt, blijf ik in beweging. Zelfs als dat fysiek niet meer zou gaan. De link tussen spierziekten en de sportcentra was gauw gelegd. Daar wilde ik iets mee doen. Mijn werkgevers Ton Schouten, Inge Schouten en Judith Vijfwinkel waren direct vóór. We konden de 9 vestigingen goed inzetten om veel mobieltjes in te zamelen.”

In de hele maand mei stonden de boxen in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof, Sport- en Wellnesscenter De Bloesem in Wognum en bij Fitnessclub Nederland in Schagen, Deurne, Vaartbroek (Eindhoven), Zaltbommel, Helmond, Tiel en Vught. En met succes! Er zijn ontzettend veel oude mobieltjes ingezameld. De opbrengst wordt geteld en is binnenkort bekend.

Mobieltjes inzamelen

Het Prinses Beatrix Spierfonds en We-Collect hebben de handen ineen geslagen in de strijd tegen spierziekten. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij oude mobiele telefoons op een milieuvriendelijke en duurzame wijze worden afgevoerd. Indien de telefoon nog geld waard is, komt de opbrengst ten goede aan het fonds. Wil jij meehelpen met het inzamelen van oude mobiele telefoons? Vraag dan een inzamelbox aan en steun de strijd tegen spierziekten. Plaats de box op jouw werk, in de plaatselijke supermarkt, of bij jou thuis en vraag al je vrienden en familie hun oude telefoons in te leveren.

Vraag nu de box aan bij het Prinses Beatrix Spierfonds via actie@spierfonds.nl of 070 3607 607.

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…