• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Succesvolle Spier-Run levert ruim €19.000 op voor strijd tegen spierziekten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op zaterdag 22 april 2023 was het weer zover: deelnemers door het hele land kwamen in actie voor het Spierfonds. Ruim 100 deelnemers gingen vanuit huis de uitdaging aan om een afstand naar keuze af te leggen om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekten. Veel deelnemers gingen hardlopen of wandelen, maar ook een aantal deelnemers waren van de partij met hun hulpmiddel, fiets of paard. Samen is er een prachtig bedrag van maar liefst € 19.000 opgehaald. Een hele mooie prestatie!

spier-run

Fantastische opbrengst voor onderzoek

Het Prinses Beatrix Spierfonds is dankbaar voor alle deelnemers en donateurs die hebben bijgedragen aan deze bijzondere dag. Mede dankzij hen kunnen wij belangrijk onderzoek blijven voortzetten. Zo zijn we bezig met een veelbelovend onderzoeksprogramma naar gentherapie bij spierziekten.

Fantastisch dat door het hele land mensen de uitdaging zijn aangegaan om mee te doen aan de Spier-Run. Wij kijken met veel plezier uit naar de editie van volgend jaar. Doe jij dan ook mee? Samen stoppen we de achteruitgang bij spierziekten!

Spier-Run Cheque

Nieuws over Acties

Laden…
Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten
Acties
Acties

Het Oranjepad: wandelen of fietsen voor onderzoek naar spierziekten

Dit jaar is de vijfde editie van Het Oranjepad, een evenement waar deelnemers wandelen of…