Logo SpierfondsLogo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Studentenvereniging komt in actie!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Niet één, maar liefst vier evenementen in de strijd tegen spierziekten! Studentenvereniging A.S.V Taste uit Enschede komt de hele maand maart in actie met ‘Taste Spaart voor Spieren’. Dinsdag 6 maart opende ze hun actie tijdens een geweldig benefietdiner.

Maar de vereniging doet nog meer. Op woensdag 14 maart geven zij een feest in hun eigen kroeg  de ‘Sociëteit Antigoon’ in Enschede. Het belooft een gezellige avond te worden. Ben je in de buurt en nog geen plannen? Dan ben je welkom om een biertje/wijntje/frisje mee te drinken!

Ook organiseren ze op donderdag 22 maart speciaal voor alle leden een veiling op hun sociëteit. Hierbij zijn verschillende items gesponsord door restaurants, winkels en andere zaken in Enschede. Ook een aantal leden leveren mooie items voor de veiling; van een privé poolparty tot een ontbijt op bed. Niets is te gek!

Om de actiemaand af te sluiten wordt het ‘Ei van Ko’ in het centrum van Enschede omgetoverd tot een ‘Taste Spaart voor Spieren’-markt. Deze markt is op dinsdag 27 maart van 12.00 uur tot 22.00 uur en er is van alles te beleven!

Wil je meer weten over de evenementen? Kijk dan op de facebookpagina van A.S.V Taste: https://www.facebook.com/asvtaste/

Nieuws over Acties

Laden…
Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Prinses Beatrix aanwezig bij Het Oranjepad

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 7 oktober aanwezig bij Het Oranjepad...

Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad
Acties
Acties

Wandel of rol op 7 oktober mee op Het Oranjepad

Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert Het Oranjepad: een koninklijke wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten…