• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

TV show 65 jarig jubileum

Maandag 11 oktober 2021 - NPO 1

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van paleis Soestdijk. En rondom dit prachtige jubileum is er een speciale tv-uitzending te zien bij Omroep MAX op NPO 1. De presentatie is in handen van André van Duin en Carrie ten Napel. Zij verheugen zich enorm op deze avond.

Nooit eerder vertoond beeldmateriaal

Op haar 18e wordt prinses Beatrix naamgever en beschermvrouwe van het Spierfonds. Speciaal voor dit jubileum zien we nooit eerder vertoond beeldmateriaal van prinses Beatrix en haar inzet voor het fonds.

In de uitzending

In de uitzending wordt aandacht besteed aan indringende portretten van spierziektepatiënten en hun familie. Zo zien we de dochter van Hans Kazàn, Lara Kazàn, die 2 jaar geleden van de één op de andere dag niet meer kon bewegen. Er zijn ook bijzondere optredens van verschillende artiesten, die prachtige nummers ten gehore brengen.

Het programma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten is te zien op maandag 11 0ktober 2021 om 21.25 uur op NPO 1.

acties - het oranjepad - juichen