Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Zevende boerderijfair wederom een groot succes!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ook dit jaar was het weer een geweldige editie. De Boerderijfair is inmiddels een ware traditie in Ouddorp waar veel mensen jaarlijks naar toe komen. De taartenbak wedstrijd leverde mooie creatieve creaties op, er is veel ‘rommel’ verkocht, talloze wafels zijn gebakken, liters verse erwtensoep zijn er verkocht en ook de kraampjes van de lokale winkeliers hebben veel verkocht. Fantastisch om te zien dat zoveel mensen de familie Tanis een warm hart toe dragen en op een eigen manier iets bijdragen aan dit mooie evenement.

Deze geweldige fair leverde € 17.121,06 op voor ‘SMA de wereld uit!’, een campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds waar de familie Tanis zich nu al 7 jaar met hart en ziel voor inzet. Dochter Jasmijn heeft de spierziekte SMA.

‘SMA de wereld uit!’

Onder dit motto hebben het Prinses Beatrix Spierfonds en de diagnosegroep SMA van patiëntenvereniging Spierziekten Nederland de handen ineen geslagen. Het gezamenlijke doel is een behandeling voor de spierziekte SMA dichterbij te brengen. Door geld op te halen voor extra onderzoek in Nederland. Dat kan onderzoek zijn naar genezing of tot dat het zover is, om de gevolgen van de ziekte te kunnen behandelen.

Nieuws over SMA

Laden…

Eerste gentherapie voor spierziekten in het basispakket

Wat een bijzondere mijlpaal! Het medicijn Zolgensma voor SMA wordt opgenomen in het basispakket. Daarmee…

Wetenschappelijk onderzoek

MRI is een veelbelovende meetmethode voor SMA

SMA toont veel variatie in ernst. MRI lijkt een gevoelige techniek te zijn om het…