• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

€ 917.266 voor onderzoek dankzij VriendenLoterij

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tijdens het Goed Geld Gala op maandag 19 februari 2018 overhandigde de VriendenLoterij ons een cheque van maar liefst € 917.266. Een fantastisch bedrag dat we zullen besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De VriendenLoterij is een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten.

Goed Geld Gala

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala maakte de VriendenLoterij bekend dat er in 2018 maar liefst 56,6 miljoen euro gaat naar Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij zorgen hiervoor. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders.

MEESPELEN IN DE VRIENDENLOTERIJ

De deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van hun inleg gaat. Inmiddels spelen bijna een half miljoen deelnemers mee voor 43 goede doelen en 3.200 clubs en verenigingen.

Wil je ook iedere maand kans maken op mooie prijzen en daarmee direct het Prinses Beatrix Spierfonds steunen? Vul dan de aanmeldbon in. Kijk voor meer informatie over de VriendenLoterij op www.vriendenloterij.nl.

Nieuws over Algemeen

Laden…
Bijlage Trouw in het teken van spierziekten
Algemeen
Algemeen

Bijlage Trouw in het teken van spierziekten

Een spierziekte kan iedereen overkomen. Die boodschap deelden we deze week met heel Nederland in…