Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Geweldige bijdrage van de VriendenLoterij voor onderzoek naar spierziekten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Afgelopen maandag 11 februari was het Prinses Beatrix Spierfonds aanwezig bij het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij. Tijdens het gala ontvingen we een prachtige cheque van maar liefst € 899.795. Een geweldig bedrag dat we zullen besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De VriendenLoterij is een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten. We bedanken alle deelnemers die meespelen!

VRIENDENLOTERIJ

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala maakte de VriendenLoterij bekend dat er in 2019 maar liefst 61,1 miljoen euro gaat naar Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij zorgen hiervoor. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders.

Wil je ook iedere maand kans maken op mooie prijzen en daarmee direct het Prinses Beatrix Spierfonds steunen? Vul dan de aanmeldbon in. Kijk voor meer informatie over de VriendenLoterij op www.vriendenloterij.nl.

Nieuws over Algemeen

Laden…

Wout haalt ruim 4.000 euro op met wandelmarathon

Wout heeft de spierziekte HMSN en zijn vrouw heeft de spierziekte ALS. Zijn grootste hobby…

Algemeen

Geef de juiste mensen voorrang bij de vaccinatie tegen het coronavirus

Het Prinses Beatrix Spierfonds vindt het ontzettend belangrijk dat mensen met een spierziekte zo snel…