• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

In vier stappen nalaten aan het Spierfonds

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakt zich sterk voor de genezing van spierziekten. Ons belangrijkste wapen in deze strijd is wetenschappelijk onderzoek. Met de allernieuwste technieken en beste onderzoekers willen we medicijnen ontwikkelen. Alleen door uw steun is het mogelijk om deze onderzoeken te financieren. Met een nalatenschap aan het Spierfonds maakt u een krachtig gebaar tegen spierziekten. Ook als u er zelf niet meer bent.

De stap maken om na te laten

1. Breng uw wensen in kaart

In een gesprek met de notaris bespreekt u uw persoonlijke situatie en wensen. De notaris adviseert u hierna over de mogelijkheden, gevolgen en kosten die het opmaken of wijzigen van uw testament met zich meebrengt.

2. Kies een executeur 

U selecteert een executeur, oftewel een persoon die uw testament uitvoert zoals u dit hebt vastgelegd. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om het Prinses Beatrix Spierfonds aan te wijzen als executeur.

3. Vertaal uw wensen naar een testament

De notaris vertaalt uw wensen in juridische bepalingen en stelt een voorlopige versie van uw testament op. Deze versie bespreekt u gezamenlijk en is nog aan te passen als dat nodig is.

4. Leg uw wensen vast

Als alles klopt en naar wens is, ondertekent u in het bijzijn van de notaris het testament om het rechtsgeldig te maken. Het is altijd mogelijk om wijzigingen aan te brengen als u van gedachten verandert of als er iets verandert in uw persoonlijke situatie.

Vrijblijvend contact opnemen

Het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen als u vragen heeft over nalaten aan het Spierfonds, ook als u ons al in uw testament heeft opgenomen. Hanneke Siegert kan u meer vertellen over de mogelijkheden en uw vragen beantwoorden. In onze brochure staat ook meer informatie. Deze is hieronder aan te vragen.

Haneke Siegert is het contactpersoon voor nalaten aan het Spierfonds
Hanneke Siegert

Ik neem graag de tijd voor u. U kunt mij bereiken via 070 - 302 97 12 of per mail via: h.siegert@spierfonds.nl. Wie weet tot snel

Nieuws over Algemeen

Laden…
Bijlage Trouw in het teken van spierziekten
Algemeen
Algemeen

Bijlage Trouw in het teken van spierziekten

Een spierziekte kan iedereen overkomen. Die boodschap deelden we deze week met heel Nederland in…