• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Prachtige opbrengst op Het Oranjepad

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op 8 oktober organiseerden wij de derde editie van ‘Het Oranjepad’. Met deze wandeltocht van en naar Paleis Soestdijk werd aandacht gevraagd voor de strijd tegen spierziekten. Bijna 1400 wandelaars gingen die dag op pad en legden één van de vier afstanden te voet of rollend af om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Oranjepad2022-Opbrengst-Beatrix

Feestelijk onthaal bij de finish

Prinses Beatrix onthaalde de deelnemers feestelijk bij de finish. Samen brachten de deelnemers het indrukwekkende bedrag van €185.000 bijeen voor onderzoek naar spierziekten. Een fantastische prestatie! Het was een zeer geslaagde dag en bijzonder om te zien hoeveel mensen de strijd tegen spierziekten steunen. Aan het einde van de dag werd de opbrengst bekend gemaakt in het bijzijn van Prinses Beatrix en was er een feestelijke afsluiting met optredens van Dennis van Aarssen en Laura van Kaam.

Het Oranjepad

Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar wandelaars een uniek kijkje krijgen in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix.

We danken alle wandelaars, donateurs en vrijwilligers die Het Oranjepad tot zo’n succes hebben gemaakt! Volgend jaar vindt Het Oranjepad plaats op zaterdag 14 oktober.

Nieuws over Algemeen

Laden…
Bijlage Trouw in het teken van spierziekten
Algemeen
Algemeen

Bijlage Trouw in het teken van spierziekten

Een spierziekte kan iedereen overkomen. Die boodschap deelden we deze week met heel Nederland in…