Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Prinses Beatrix opnieuw aanwezig bij Free To Move

Terug naar het nieuwsoverzicht

Prinses Beatrix ontving een bloemetje van Max en Marit tijdens Free To Move 2018Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagavond 29 augustus in het Zuiderstrandtheater in Den Haag de dansvoorstelling Free To Move bij. De voorstelling is een samenwerking van het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance Festival.

Free To Move

De zevende editie van Free To Move staat in het teken van de toekomst. Wetenschappelijke ontwikkelingen bieden mensen met een spierziekte hoop voor de toekomst. De top van de Nederlandse moderne dans zet zich met Free to Move belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. De opbrengst van de avond gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds, dat wetenschappelijk onderzoek mogelijk maakt naar de oorzaak, behandeling en genezing van spierziekten.

Deelnemende dansgezelschappen zijn onder andere Scapino Ballet Rotterdam, De Dutch Don’t Dance Division, Introdans, Codarts Rotterdam, de Junior Company van Het Nationale Ballet en Knot on Hands. Na de voorstelling spreekt Prinses Beatrix met betrokkenen van het Spierfonds en met mensen met een spierziekte. Ook ontmoet zij enkele dansers.

Prinses Beatrix is sinds 1956 beschermvrouwe van het naar haar vernoemde Prinses Beatrix Spierfonds. Wij zijn zeer verheugd en vereerd dat onze beschermvrouwe wederom aanwezig is bij ons dansgala.

Nieuws over Algemeen

Laden…

1 op 4 Nederlanders denkt dat gezond leven een spierziekte voorkomt

Uit recent onderzoek is gebleken dat 1 op de 4 Nederlanders denkt dat regelmatig sporten…

Algemeen

Fantastische donatie Piet Poortman Fonds

Samen met Spieren voor Spieren hebben we een fantastische bijdrage van € 1,6 miljoen ontvangen…