• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Collectanten, bedankt voor jullie fantastische inzet!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Van 11 t/m 17 september vond onze jaarlijkse collecteweek plaats. Met een grote glimlach kijken we terug op deze week, want dankzij onze geweldige vrijwilligers én gulle gevers hebben we weer een succesvolle collecteweek gehad. Duizenden mensen zijn met een oranje collectebus van deur-tot-deur gegaan of hebben een online collectebus verspreid in hun netwerk. Fantastisch, want dankzij deze onmisbare inzet maken wij nieuwe onderzoeken naar spierziekten mogelijk.

Collecte - collecteweek 2022 05
Collecteweek - collecte 2022 03
Collectant - job - collectebus - 2022

Veel dank aan alle collectanten

Wij vinden het fantastisch dat onze collectanten en collecte-organisatoren zich ook dit jaar weer met volle overgave hebben ingezet tijdens de collecteweek van het Prinses Beatrix Spierfonds. Hartelijk dank hiervoor! Jullie maken het verschil voor alle mensen die met een spierziekte te maken krijgen. Zonder mensen zoals jullie zou onze collecteweek niet mogelijk zijn.

“We zijn enorm dankbaar en trots dat onze vrijwilligers zich weer met zoveel enthousiasme hebben ingezet. Fantastisch om te zien dat ook steeds meer collectanten de weg naar online collecteren weten te vinden” – Joanna van Drongelen, Hoofd Collecte & Vrijwilligersorganisatie
collecte22-4
Collecte - Collecteweek 2022 04
Collecteweek - collecte 2022 02

Collecte-opbrengst 2022

Hoeveel geld we samen hebben opgehaald is nog niet bekend. Op dit moment zijn de collecteorganisatoren door heel het land de collectebussen aan het legen, de contante donaties aan het tellen en terugkoppelen. Begin december zullen wij de landelijke opbrengsten bekend maken.

Tot volgend jaar!

We hopen dat u er volgend jaar weer bij bent, want ook dan hebben we uw hulp  hard nodig om onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken. De collecteweek is volgend jaar van 10 t/m 16 september 2023, dus zet deze data alvast in de agenda!

Collecte - spierfonds01
Collectefoto-2-kinderen
Collectefoto-1-familie

Nieuws over Collecte

Laden…
Mooie opbrengst: collecteweek 2023
Collecte
Collecte

Mooie opbrengst: collecteweek 2023

Vrijwilligers gingen dit jaar weer op pad met de oranje collectebussen om geld op te…