• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Bets Janssen neemt afscheid van 65 jaar collecte voor het Spierfonds

Terug naar het nieuwsoverzicht

Bets Janssen uit Afferden neemt na 65 jaar afscheid als vrijwilliger van het Prinses Beatrix Spierfonds. Bets heeft maar liefst 65 collectes in de gemeente Druten georganiseerd. Een unieke prestatie waarvoor zij op maandag 9 mei door haar collecterende collega’s van het Spierfonds in het zonnetje werd gezet.

Bets Janssen werd in het zonnetje gezet door haar collecterende collega's
Bets Janssen samen met haar collecterende collega's

Tomeloze inzet

“Bets is een fantastische vrijwilliger. Al die jaren heeft Bets zich met hart en ziel ingezet voor de collecte van het Spierfonds. Een vrijwilliger die zich zo lang en met zo veel overgave inzet, die is echt uniek”, aldus regiomanager Bea Caniels. “En dat vinden wij niet alleen. Vorige maand heeft Bets, op voordracht van het Spierfonds, een koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar tomeloze inzet en daar zijn wij erg trots op. Bets wordt al jaren gesteund door een groep trouwe collectanten uit haar regio, die ook deze avond op haar afscheid aanwezig waren.”

Collecteweek in september

 Tijdens onze collecteweek in september collecteren ieder jaar fantastische vrijwilligers door het hele land voor de strijd tegen spierziekten. Mede dankzij deze collecte kunnen we veel nieuwe onderzoeken naar spierziekten financieren. Wil jij ook het verschil maken voor mensen met een spierziekte? Meld je snel aan als collectant.

Nieuws over Collecte

Laden…
Mooie opbrengst: collecteweek 2023
Collecte
Collecte

Mooie opbrengst: collecteweek 2023

Vrijwilligers gingen dit jaar weer op pad met de oranje collectebussen om geld op te…