• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Collecte-opbrengst 2021

Terug naar het nieuwsoverzicht

Van 12 tot en met 18 september 2021 is door vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds gecollecteerd in heel Nederland. Samen hebben zij een prachtige opbrengst van € 1,5 miljoen opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

“De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar. De collectanten en gulle gevers maken mede mogelijk dat het Spierfond komend jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren. Iedereen bedankt voor de steun!”, aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie Prinses Beatrix Spierfonds.

Net als in 2020 was de aanloop naar de collecteweek vanwege het coronavirus spannend. Maar ook dit jaar is het de geweldige vrijwilligers gelukt om op pad te gaan met de collectebus. Dit jaar had elke collectant een gepersonaliseerde QR-code op de collectebus, zodat iedereen zijn/haar digitale opbrengst kon inzien.

“De collectanten en gulle gevers maken mede mogelijk dat het Prinses Beatrix Spierfonds het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren.”

Digitale collectebus

De digitale collectebus blijft geopend tot het einde van het jaar. Het zou toch geweldig zijn als we nog wat extra kunnen ophalen in de strijd tegen spierziekten? Vraag jouw familie en vrienden een donatie te doen in de algemene digitale collectebus van het fonds.

Word collectant

Volgend jaar is de collecteweek van 11 t/m 17 september 2022. Kunnen we dan op jouw inzet rekenen?

Nieuws over Collecte

Laden…
Mooie opbrengst: collecteweek 2023
Collecte
Collecte

Mooie opbrengst: collecteweek 2023

Vrijwilligers gingen dit jaar weer op pad met de oranje collectebussen om geld op te…