Logo SpierfondsLogo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Geweldige opbrengst voor de collecte!

Terug naar het nieuwsoverzicht

In de tweede week van september gingen er weer ruim 28.000 vrijwilligers van het fonds op pad met een collectebus. Alle bussen zijn inmiddels geleegd, het geld is gestort en geteld. Dit heeft een geweldige opbrengst van maar liefst 1,5 miljoen euro opgeleverd!

Naast de klassieke collectebus proberen wij steeds nieuwe donatiemogelijkheden uit. Dit jaar konden mensen een donatie doen via de PIN collectebus en de digitale collectebus. En met succes, ook volgend jaar zullen we weer gebruik maken van deze nieuwe manier van collecteren.

We zijn trots op al onze collectanten. En we willen iedereen dan ook ontzettend bedanken die heeft mee gelopen of een donatie heeft gedaan. Volgend jaar is de collecteweek van 8 t/m 14 september 2019. Kunnen we dan op jouw inzet rekenen?

Digitale collectebus

De digitale collectebus blijft geopend tot het einde van het jaar. Het zou toch geweldig zijn als we nog wat extra kunnen ophalen in de strijd tegen spierziekten? Vraag jouw familie en vrienden een donatie te doen in de algemene digitale collectebus van het fonds.

Nieuws over Collecte

Laden…
Loes steunt als collectant de strijd tegen spierziekten
Collecte
Collecte

Loes steunt als collectant de strijd tegen spierziekten

Loes is collectant voor het Spierfonds en vertelt in de speciale Spierfonds-bijlage in de Libelle…