• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Mooie opbrengst: collecteweek 2023

Terug naar het nieuwsoverzicht

Dit jaar collecteerde het Prinses Beatrix Spierfonds van 10 tot en met 16 september. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en gulle gevers is er meer dan 1,2 miljoen euro opgehaald. Wat een mooi bedrag! Het Spierfonds kan hiermee meer onderzoek naar spierziekten financieren.

Ook onderzoeker prof. dr. Coen Ottenheijm collecteert voor het Spierfonds

Karin van Dam, Regiomanager van de collecte: “De collecteweek van het Spierfonds is van ongelooflijk belang voor de strijd tegen spierziekten, en daar zet ik me vol passie voor in. Het raakt mij dan ook elke keer weer als ik duizenden Nederlanders met een oranje collectebus op pad zie gaan. Ik ontmoet inspirerende mensen die zich vrijwillig inzetten om mensen met een spierziekte hoop te geven. Want dat is wat organisatoren en collectanten óók doen: hoop geven. En de mensen die doneren dragen met elke euro bij aan die hoop.”

Word ook collectevrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar collectanten en collecteorganisatoren. Tijdens onze collecteweek in september collecteren duizenden vrijwilligers door het hele land voor de strijd tegen spierziekten. Mede dankzij deze collecte is het mogelijk om nieuwe onderzoeken naar spierziekten te financieren. Wil jij ook helpen? Meld je dan aan als collectant of organisator. Volgend jaar is de collecteweek van 8 tot en met 14 september.

Nieuws over Collecte

Laden…
Loes steunt als collectant de strijd tegen spierziekten
Collecte
Collecte

Loes steunt als collectant de strijd tegen spierziekten

Loes is collectant voor het Spierfonds en vertelt in de speciale Spierfonds-bijlage in de Libelle…