• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Online collecteren, hoe werkt dat?

Online collecteren, hoe werkt dat?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wil jij een steentje bijdragen aan de strijd tegen spierziekten, maar zie je het niet zitten om huis-aan-huis te collecteren? Of wil je daarnaast nog meer geld inzamelen? Word dan online collectant! Online collecteren via een persoonlijke pagina kan gewoon vanaf de bank via je mobiele telefoon en werkt heel eenvoudig en veilig. Help jij ook mee?

Zo makkelijk werkt online collecteren:

  1. Maak jouw eigen online collectebus aan door op de knop ‘Collectebus aanmaken’ te klikken.
  2. Kies of je een online collectebus aanmaakt als particulier of als organisatie. Vul vervolgens je mobiele nummer in en laat weten waarom je collecteert. Voeg ook een profielfoto toe om je collectebus persoonlijker te maken. Accepteer de voorwaarden en klik op ‘Mijn collectebus aanmaken’.
  3. Je persoonlijke pagina met online collectebus is aangemaakt. Vanaf hier kun je jouw collectebus delen met vrienden, familie en kennissen via WhatsApp of social media.
  4. Er staat automatisch een bericht voor je klaar om te delen. Deze kan je naar wens aanpassen om het persoonlijker te maken.
  5. De ontvangers van jouw bericht kunnen nu veilig en anoniem doneren via de link. Via je persoonlijke pagina kan je op ieder moment zien hoeveel geld er aan jouw online collectebus is gedoneerd.

Collecteer je (ook) aan de deur met een collectebus? Dan krijg je vlak voor de collecteweek een sms/e-mail met een link naar jouw persoonlijke pagina. Je hoeft je hiervoor dan niet apart aan te melden.

Is jouw online collectebus aangemaakt? Bekijk dan onze 6 tips en tricks voor meer donaties!

“Online collecteren werkt voor mij verreweg het best.”

Paul vertelt: ``Ik ben met een online collectebus niet meer afhankelijk van plaats en tijd. Verder kan ik in korte tijd veel mensen bereiken. Nog een voordeel is dat de mensen in mijn contactenlijst weten wie ik ben. Dat maakt het eigenlijk juist persoonlijker dan aanbellen bij een onbekende.``

Paul collecteert al jaren voor de strijd tegen spierziekten)

Nieuws over Collecte

Laden…
Mooie opbrengst: collecteweek 2023
Collecte
Collecte

Mooie opbrengst: collecteweek 2023

Vrijwilligers gingen dit jaar weer op pad met de oranje collectebussen om geld op te…