Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Ons Bestuur

Als goed doel vinden we het belangrijk dat we transparant zijn over onze organisatie en hoe we bestuurd worden. De taken van ons bestuur zijn onder andere het bepalen van het beleid, vaststellen van de financiële richtlijnen en het toezicht op de directeur.

Bestuur

Onze bestuursleden bekleden hun bestuursfunctie vrijwillig en onbezoldigd en zetten zich naast hun bestuursfunctie ook regelmatig actief in voor het fonds.

Ons bestuur vormt ook het bestuur van Stichting Exploitatie Vakantiehuizen Prinses Beatrix Spierfonds. De stichting vormt een economische eenheid met Stichting Prinses Beatrix Spierfonds. De doelstelling is het exploiteren, huren en verhuren van vakantiehuizen voor mensen die lijden aan één van de ziektebeelden die onder de doelstelling van het Prinses Beatrix Spierfonds vallen. De Stichting Vakantiehuizen Prinses Beatrix Spierfonds heeft de ANBI-status. Het fiscaal nummer van deze stichting is 805861920.

Het rooster van aan- en aftreden vind je hier. Meer informatie over onze directie en ons bestuur vind je in ons jaarverslag.

Onze bestuursleden

Sybilla Dekker

Voorzitter Prinses Beatrix Spierfonds
Diverse bestuurs- en toezichthoudende functies

Mr. Annelies van der Pauw

Vicevoorzitter en secretaris Prinses Beatrix Spierfonds
Advocaat bij Allen & Overy

Drs. Menno van der Meer

Penningmeester Prinses Beatrix Spierfonds
Partner bij MG Partners

Prof. dr. Philip Scheltens

Bestuurslid Prinses Beatrix Spierfonds
Hoogleraar Neurologie
Directeur Alzheimercentrum Amsterdam

Drs. Silvia Zonneveld

Bestuurslid Prinses Beatrix Spierfonds
Diverse advies- en bestuursfuncties