• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.

Onze ambassadeurs

Wij zijn trots op de betrokkenheid en het enthousiasme van onze ambassadeurs. Met hun bekendheid en talent zetten zij zich belangeloos in om aandacht en steun te vragen voor de strijd tegen spierziekten.

Jan Kooijman

Door de jaren heen heeft Jan zich op vele manieren ingezet voor mensen met een spierziekte en het fonds. Zijn inzet voor onze campagnes, op onze evenementen en voor mensen met een spierziekte is zeer waardevol.

)

Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen is sinds 2019 ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds. Hij won in datzelfde jaar met grote overtuiging the Voice of Holland. ”Wat me blijft verbazen is de veerkracht die mensen hebben. De manieren die mensen vinden om iets moois van hun leven te maken``, vertelt hij.

Dennis van Aarssen ontmoet Stefan, hij heeft de spierziekte SMA.)

René van Kooten

René vult zijn rol als ambassadeur onder andere in door mee te werken aan campagnes en evenementen, zijn stem in te zetten als voice-over en gesprekken te voeren met patiënten. “Het is heel belangrijk dat er geld binnenkomt voor onderzoek naar spierziekten. Het spreekt voor zich dat ik me graag inzet om daar aandacht voor te vragen.”

Ambassadeur Rene van Kooten van het Spierfonds.)