• Nieuws
  • Verhalen
  • Voor patiënten
  • Collecteren
  • Contact
Logo Spierfonds
Druk op Enter om te zoeken of ESC om dit scherm te sluiten.
Samenwerking met loterijen

Samenwerking met loterijen

Samenwerkingen met loterijen

Wij zijn bijzonder trots om vaste partner te zijn van de drie grootste Nederlandse Loterijen: de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en Nederlandse Loterij. Dankzij hun bijdrage komen wij een stukje dichter bij onze droom om spierziekten de wereld uit te krijgen.

Nationale Postcode Loterij

Het Prinses Beatrix Spierfonds wordt sinds 2021 structureel gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Hiermee zijn wij onderdeel van de ruim 150 goede doelen die een jaarlijkse schenking van deze loterij ontvangen. Wij zijn enorm blij om mede dankzij deze bijdrage wetenschappelijk onderzoek te kunnen financieren.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt Het Prinses Beatrix Spierfonds dankzij haar deelnemers. Een deel van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Sinds 2004 hebben wij een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij ontvangen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.

Nederlandse Loterij

Ook de Nederlandse Loterij steunt het Prinses Beatrix Spierfonds jaarlijks met een bijdrage. Samen met 20 gezondheidsfondsen werkt de Nederlandse Loterij aan het doel om in 2040 de gezondste generatie van de wereld, zowel fysiek als sociaal en mentaal te hebben. Om dit doel te bereiken, wordt een concreet programma ontwikkeld voor een gezonde actieve leefstijl.